15. MAI

 

I går var vi på lydighetstrening i hundeklubben. Zulu var i toppform og var klar for nye utfordringer. Jeg har trent på det vi kan lenge nok nå, så da er det vel på tide og legge inn noen nye øvelser som kommer etterhvert i de høyere klassene. Så kryp sto på programmet i dag. Men herre jesus, hun ble jo helt vill, dette var GØY :-). Så etter noen runder med prøving og feiling tror jeg vi fant «nøkkelen». Gleder meg til fortsettelsen. Ellers ble det de «faste» øvelsene som kanskje nå begynner å bli litt kjedelig for oss begge. Viktig med variasjon.

Ellers går dagene lettere nå. Sorgen begynner å letne og humøret mitt er på vei tilbake. Det har jammen vært en tung tid, helt naturlig. Zulu og Totto har blitt skikkelige turtelduer nå, henger sammen og er enige om det meste. Frøya var jo Totto’s store helt, jeg var sikker på at han skulle «furte» lenge men der tok jeg feil. Det er nesten vondt å innrømme/se at Zulu og Totto har senket skuldrene. De skjønte det nok lenge før meg.