4. MARS

I dag har dagen vært viet til pelsstell.
Først fikk vi besøk av Mari-Ann og «Pippi» for en ekstrem make-over. De var her på onsdag også og i dag ble vi ferdig. Pippi er ei omplassert tispe fra Sverige. Hun hadde dessverre ingen god start på livet, men nå har hun det så godt og begynner å bli ei tillitsfull og hengiven frøken. Under all ull og myke krøller kom det frem ei vakker Pippi. Det er en stor glede å kunne få bryne seg på denne type missligholdt pels og forhåpentligvis få det til å bli bra etterhvert. En veldig fin erfaring for min del ihvertfall. Takk Mari-Ann for at du har «trua», he he.

Så måtte stafetten bivånes, og du verden så spennende stafett er. Blir helt svett jeg, hoier og skriker. Hundene blir jo helt gale, lurer på hva i all verden er det som skjer 🙂

Vel, etter at pulsen var normal, så var det Frøya sin tur på bordet. Av med vinterfrakken, noe gamlemor syntes er digg. Hun «klikker» når vi endelig er ferdig, JIPPI, SÅ DEILIG…..løper rundt og hopper som en ungfole. Veldig søt syntes jeg da.

En rask runde på Zulu også. Søndag er det valpeshow, det siste for Zulu sin del, hun er jo øyeblikkelig junior. Bror Brask skal også i ringen og vi gleder oss til å treffe de og bestemor Nina med pappa Lukas

Nå skal vi kose oss resten av kvelden, se på VM-studio. spise god mat, en kald øl og tre hunder i sofaen. Jeg og hundene har huset for oss selv i helga, så da er det fritt spillerom, he he. Håper ikke gubben leser dette (kremt…)