9. SEPTEMBER

Jeg var hos veterinæren på tirsdag med Zulu og da fikk jeg en forspørsel om de kunne få låne Frøya i dag til å prøve ut det nye digitale røntgen-utstyret de har invistert i.
Dette kunne jeg jo ikke takke nei til, har jo tenkt å ta bilder av henne uansett siden jeg har merket i det siste at hun blir litt stiv og halt etter en god tur. Go’jenta er jo nå godt over 8 år og har vel ikke akkurat levd no latmannsliv for å si det sånn.
Bildene viste at hun har litt forkalkninger på høyre hofte, så da tar vi våre forhåndsregler og lever mange år til med dette. De røntget også rygg, mage, hjerte og lunger, alt dette var i skjønneste orden, som på en unghund fikk jeg høre 🙂
Godt de ikke tok bilder av hodet hennes, HA HA.

På kvelden satte vi kursen til Asker Hundeklubb for å møte Nina med pappa Lukas og Arnt med bror Brask. Veit ikke helt om jeg kan kalle det et gledelig gjensyn, he he. Det var to kranglefanter som hadde sterke meninger, spesiellt Zulu. Det er ei som sier i fra, kanskje litt i overkant også. Så nå må det klare grenser på plass, denne litj’jenta her kan jeg ikke gi lillefinger’n altså. Så kom pappa Lukas, men da var hun ikke så høy i hatten gitt, ble plutselig veldig liten serru. Enda Lukas er jo en valpe-elsker uten like og vil bare leke med de. Han og Brask hadde det ihvertfall gøy :-). Men de kjenner hverandre siden de trener sammen.

Jeg fikk også trent litt lineføring og innkalling med Totto. Oj Oj, jeg må trene på nye plasser gitt, for her var det fremmede lukter som måtte sjekkes ut, så han var veldig ukonsentrert til å begynne med. Men etterhvert gikk det veldig bra når mor ble litt morsk i stemmen sin. Til slutt gikk jeg og Frøya en tur sammen med Hanne og Akita

Tusen takk til Nina og Lukas for at vi fikk komme og hilse på dere og takk for en hyggelig kveld.