Jeg fikk så veldig lyst til å fornye litt på hjemmesiden min så jeg satt en kveld og tuklet litt med det. Den ble jo så rååååsa og fin og jeg trykte på godkjenningsknappen. Men hva skjer??…Hvor ble det av «log inn» menyen??. Godt jeg har ekspertisehjelp, Lykke Media, som fikser alt jeg roter til, he he. Så nå kan jeg fortsette å skrive i dagboka mi :-).

Så her er mandagens oppdatering av våres tur i et sprakende fint høstvær. Jeg skulle på nattvakt, så jeg hadde jo hele dagen til rådighet og den benyttet vi i de flotte turmulighetene jeg har i Skreifjellet. Jeg hadde tenkt Skreikampen denne dagen også, men nå har vi hatt så mange turer dit at jeg ønsket en liten forandring. Vi startet på stien opp dit, men svingte av midtveis og gikk til Pauls-grua. Derifra gikk vi «off-pist» og fikk oss en deilig 3 timers tur med innlagte pauser. Vakkert 🙂

 

001 002 008 009 011 012 014 019 021 - Kopi 023 005 006 007