29. juni

Fy så varmt, dette er direkte plagsomt både for meg og hundene. Folk sier jeg ikke skal klage, hvorfor ikke??? Andre klager på regn og snø, da kan jeg klage på varmen vel?? I dag var jeg stygg-tidlig oppe for å gå tur med hundene, vi har ligget «brakk» i ei uke nå. Spesielt Rasmus plages med denne temperaturen, ikke får vi reist og badet heller for bilen min er på verkstedet ennå.

I helgen hadde vi familiesammenkomst, masse deilig grillmat med godt drikke til. Min datter hadde med seg sin nye hund, en 4,5 mnd gammel whippet-gutt. Han ble hilst hjertlig velkommen inn i flokken av mine hunder, spesielt Frøya ble overbegeistret, hun elsker slike raske og spretne raser. Totto syntes han var en kjekk lekekompis, det var gjensidig. «Whipper’n» syntes alt dette skjegget var spennende, måtte smake litt på det og dra i det. Rasmus syntes nok han var en liten spirrevipp, han følte seg nok som et skikkelig mannfolk i forhold, he he. Denne skjønne lille whippet-saken har virkelig smeltet hjertet til mormor også, så jeg går inn som deleier sammen med Linda (datter’n). Gleder meg til å stille denne lille sjarmisen. Bilder kommer etterhvert, han får vel en egen side her han også 🙂