20. JULI

…i ei hel uke, helt hærlig.

Da er årets riesenläger over for denne gang, det var første gang for min del og ikke den siste. Dette frister til gjentagelse, absolutt å anbefale til alle riesen-eiere. Jeg skal skrive mer om dette senere på egen side i menyen, med bilder og tekst.

Det skjedde noe annet på lägret også som jeg ble helt satt ut av. Jeg ble beskyldt for å ha anmeldt en riesen-eier til Mattilsynet for dyremishandling. Må jo si jeg fikk hakeslipp når jeg fikk høre dette, men da skjønte jeg også hvorfor denne riesen-eieren og andre personer i hans miljø ikke har hilst når jeg har truffet dem på diverse arrangementer. Jeg fikk en historie om hva jeg har sagt og gjort som jeg ble helt satt ut av, fatter ikke at det går an. Jeg fikk snakket med denne eieren og «ryddet opp» i ryktene, men mye blir ødelagt allkevel. En føler seg uglesett og det er IKKE trivelig. Skal det bli sånn at vi ikke kan snakke sammen eller samarbeide? skal hver enkelt riesen-eier ikke ha konakt med andre for at det ikke skal oppstå usannheter? Hipp hurra. Lurer på om jeg skal skeffe meg gullfisk i stedet.