Sph D Right Bay’s Chat With Caranina «Ebba»

Ebba-Lille, lykketrollet mitt, født i Sverige 10.mai 2018 hos Anna Carlsson. Ebba er Zulu sitt barnebarn og jeg er så takknemlig for Anna ga meg denne muligheten :-). Ebba er en spilloppmaker og klovn, utrolig morsom hund med mye uttrykk og litt ibeboende faenskap. Og det beste av alt, denne elsker å bruke hodet, jobbe for kost og losji om jeg kan si det slik. Det bor mye i denne hunden så det er viktig at jeg bruker hennes ressurser riktig slik at vi ikke tråkker feil. Så langt har det gått bra. 2019-sesongen hadde vi 3 starter i NBF spor kl.D med 3 godkjente resultater. Jeg hadde jo ingen planer om å starte så tidlig men Ebba var klar. Så da tok jeg motet til meg og meldte på med den tanken om at dette er en test og gjennomkjøring før 2020-sesongen.

Mor: KORAD Caranina’s Crazy Black Diva Far: N UCH BH AD Yapyard’s Stand By Me

Bruksresultater: 3 x godkjent NBF spor kl.D – tittel: Sph D.

Utstilling: 3x exc. 2x BIR junior, 2x CK, 2x Res.Cert

Arkiv dagbok