29.Desember

Romjulen har vært noen rolige og avslappende dager.
Masse god mat og jeg har vært sammen med familie og venner.
Det ble en tur på kino, Max Manus, en utrolig godt laget film som MÅ ses.
Vilde, barnebarnet, har vært hos meg på overnatting, vi koste oss med turer på akebrettet sammen med Frøya, Rasmus og Totto. Hun er veldig begeistret for Totto, vil vel tro det har noe med størrelsen å gjøre 🙂


Jeg og hundene mine har bare kost oss, gått turer og trent litt lydighet, både alene og sammen med hundevenner.
Jeg har fått gode tilbakemeldinger av valpekjøpere, det er vel den beste julegaven, he he.
Nyttårsaften nærmer seg, den skal feires her hjemme sammen med familie og venner. Jeg har ikke noe særlig med naboer, så vi blir ikke plaget med rakketter. Men nå er det jo begrenset for hva som er lov til å skytes opp, det er bra med tanke på de ville dyrene våre.
Frøya og Rasmus reagerer ikke på smell og bråk gudskjelov, og det ser ut for at Totto også er skuddfast så langt. Er jo heldig som har skytterbaner i nærheten som jeg kan benytte meg av.