26. MAI

 

Jeg og hundene har igjen hatt en utrolig fin søndag i skogen. Jeg sitter på terrassen og tenker over dagens trening og det går opp for meg at jeg er så utrolig heldig som har blitt kjent med så mange hundevenner opp gjennom årene. Og at vi kan møtes til trening og ha det så hyggelig sammen og hjelpe hverandre i det arbeidet vi legger ned for å oppnå resultater.

I dag traff vi Nina m/Lukas, Helle m/Gant, Per og Trine m/Jackie og Hep. Jeg hadde egentlig ingen planer om å trene i dag men abstinensene ble for store. Så etter en liten telefon på morgenen så var det bare å hive seg rundt og komme seg av gårde. Det ble ikke helt slik jeg hadde planlagt treningen i dag. Jeg hadde egentlig lagt en plan på å pirke litt på avlevering av pinner og feltgjenstander, men når vi var i runderingsløypa så fristet dette mer. Så da ble det slik. Zulu fikk påvirkning på de to første slagene, gikk deretter to slag uten påvirkning. Samme på runde nr.2 men da strakk vi det litt lenger. Det er sjelden vi runderer, det er egentlig bare for å gjøre noe annet at vi har gjort det litt innimellom. Så i forhold til treningsmengde på dette så er jeg veldig fornøyd med det Zulu gjorde i dag. Hun var motivert for å gå ut til fig, hente bittet-avlevere- for så å påvise. Den kule fig’n som tross alt hadde en ball. Runde to så syntes jeg faktisk hun hadde ennå litt mer gass å gi, så det er tydelig at dette er noe hun trives med. da tenker jeg som så at fy pokker for en bortimot komplett hund jeg har :-).

Lillemann fikk et spor på ca.300 meter med div. gjenstander. Jeg som sporlegger er ikke mye å skryte av, ikke alltid jeg husker sånn hvor eksakt jeg har gått. Så jeg trodde jo at Totto var helt på bærtur men der tok jeg feil gitt. Han var på sporet han og fant alle dingsene jeg hadde «mistet» i skogen. Flinke Totto min.

De andre hundene gikk også utrolig bra i dag. Det var rimelig varmt i skogen men allikevel jobber de fantastisk. Da tenker jeg som så at her er det gjort mye riktig, motivasjonen er på topp, det er tydelig å se.

Så må jeg avslutte med å gratulere Zulu’s bror «Brask» som i dag har vært i Vårgårda på rasespesialen og tatt certet. Han var hos meg i går og fikk pyntet litt på seg og han er en flott staselig herremann. Vel fortjent til en vakker brukshund.