Etter ei fantastisk flott uke med sol og flott føre så laver snøen ned igjen :-). Greit å forlenge vinteren litt til selv om jeg og hundene venter på barmark og sportrening, den kommer uansett.

Innimellom jobb, møter, planlegginger av årets begivenheter så er det plass til hundeaktiviteter også. Sove og hvile får man gjøre siden 🙂

2016 blir et aktivt år som «arrangør» for min del med kurs, samlinger, MH, Nordisk Bruks, jubileumsfest, styremøter, starte med Zulu….. puh…skal være glad når jeg har kommet gjennom dette året, he he. Men jeg gleder meg også og håper jeg kommer helskinnet igjennom 🙂

Nå er jo dagene lengre og lysere så etter endt dagvakt så er det muligheter for fine turer og det har vi benyttet til gangs. Både Minneåsen og Totenåsen har hatt besøk av oss med ski på beina.

 

minneåsenski skitoten totenåsen zulutottohvile