1. DESEMBER

 

Og første søndag i advent, nå går det faretruende fort til jul. Og med den temperaturen som er nå om dagen så gir det meg ingen følelse av å være i en vintermåned. Det er absolutt nydelig å være ute men jeg venter på snøen og ønsker meg en hvit jul. Det er liksom et must for å komme i riktig stemning 🙂

Fredag ettermiddag hentet jeg Vilde (mormors lille) etter skoletid. Så var det hjem og få på oss turklærne og ut med hundene. Vilde har jo selv egen hund så hun er vant til hunder, og de hører på henne. Lørdag startet vi med en frokost på sofaen og barne-TV før vi begynte å jobbe med veden. Vilde var med, hun bar kubbene frem til kløving og stablet etterpå, kjempeflinke mormors lille.

Søndag og turdag på meg og’n «far». Sterk vind i dag så først kjørte vi om Gardermoen for å se på flyene som kom inn for landing. Når man har litt over middels flydilla så er det spennende å se de komme sidelengs og gyngende inn før de tar bakken.  Så satte vi kursen sørover til Oslo og  Hurumlandet. Vakker kjøretur langs kysten, hvitmalte hus, trange gater, sjøen og svaberg. Vi stoppet ved Holmsbu og luftet oss litt på svabergene der i vinden.

Nå er Zulu i gang med løpetiden så det blir noen spennende dager og uker fremover. Jeg både gleder og gruer meg på samme tid. Tenk at min lille Zulu-snupp har blitt stor jente :-).

 

 

 

037040041043045049050032