20. MARS

 

Både i går og i dag formiddag har jeg hatt to fine treningsøkter med musungen. Jeg kjørte bort til barneskolen hvor de har en liten fotballbane som nesten ikke blir brukt fordi de har en ny og større ved siden av. I går pågikk det en klassekamp mens vi trente og det passet jo perfekt. Zulu var opptatt av vår trening og lot seg ikke forstyrre av hoiende elever. Etterpå gikk vi en fin tur ved Mjøsa alle i hop, nydelig vær med vind i håret og bølgeskvulp, nesten romantisk jo :-). Romantisk for Totto ihvertfall, han prøver å gjøre seg så vakker han bare kan mot Frøya, men det blir ikke napp altså stakkar, det sørger jeg for!

Formiddagen i dag er vel nesten reprise fra gårsdagen. Igjen utpå banen for ei lita økt. Apportering og dekk var planen og det ble gjennomført. Men i dag var det skolebarn på banen «vår», enda bedre enn i går. Zulu lå i dekk mens fotballen ble sparket hit og dit. Hun fulgte nøye med og hadde nok veldig lyst, men hun vet at min belønning duger bedre, he he. Trur jeg da….   Og så en tur ved Mjøsa igjen. Det er fint der, hundene kan løpe og kose seg fritt og mor glemte kameraet hjemme. Neste gang dere…….

 

Kjenner jeg nå begynner å glede meg til å komme i gang med å konkurrere. Jeg sjekker terminlister opp mot turnusen min, og det er deprimerende :-(. Mange stevner kræsjer med min helgejobbing i mai, men i juni ser det bedre ut. Da har jeg god tid til å få øvelsene på plass. Men man vet hvordan dette fungerer, alt går såååå bra på trening og så kommer man på konkurransen og alt går dritt, he he. Men det hører med og de fleste er igjennom det der. Starkort og «blåboka» er nå bestilt så da har jeg det klart så langt ihvertfall.

 

SKIP O’HOI…