1. SEPTEMBER

 

Ja, nå kan man vel si at høsten er her. Helt greit for min del, det er den beste årstiden min. Litt kaldere drag i luften og fine høstfarger begynner så vidt å komme. Masse godt i grytene utover høsten også, med både vilt og fårekjøtt.

 

Dessverre herjer det kennelhoste her i huset. Zulu hoster og krekes stakkar. Frøya og Totto har vel gått klar så langt, så jeg får håpe det holder seg sånn. Så det blir dårlig med trening for tiden og det merkes :-). Men man får holde supermusa i ro så hun blir frisk, bare småturer om dagen nå.

Totto derimot er overlykkelig å få være med på tur med mamsen helt alene :-). Han hopper og spretter rundt beina mine, vi kappløper på jordene og hilser på kuer og hester som går på beitene. Go’gutten.

 

Men i dag smurte vi niste og tok en tur opp på Sjusjøen sammen med mine foreldre. Det ble en fin tur tilpasset gamle folk og hunder og Zulu. Nydelig vær og vakker natur. Vil gjerne bli millionær jeg og kjøpe hytte der 🙂

 

Ha en fortsatt god helg folkens.