23. AUGUST

 

Jeg er jo egentlig en rolig og sindig person med en god porsjon tålmodighet. Men nå kjenner jeg at det begynner å briste. MR er unnagjort og svaret er visstnok sendt til min fastlege…men har han fått det?…nei da…ringer og kjefter på Curato..de sender på nytt…har legen fått det dagen etterpå?….nei da….samme runde dagen etterpå, samme svaret. Gud bedre….stakkars samboer som skal leve med meg i disse dager. Sånn går no dagan.

Atter engang må jeg si at hunder er medisin. Godt jeg har disse to bartetrolla mine slik at jeg har noe å henge fingrene i og de er superfornøyd med å ha hu mor hjemme. Tror jeg da 🙂 Det blir noen kilometer med kickbike’n og litt lydighetstrening får vi til. Feltsøk er jo ypperlig for min del, men spor sliter jeg med. Har prøvd et par tre spor men det er ikke akkurat så lurt å snuble i kvist eller tråkke i hull kjenner jeg. FA..!!

Sist søndag ble det en tur på Totenåsen igjen. Fint terreng uten de store hindringene. Og nå begynner høsten å melde sin ankomst i forhold til farger og temperatur i høyden. Den beste tiden på året etter min smak.

 

 

001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

007