10. OKTOBER

Det har ikke skjedd så mye siden sist. Dagene består av turer og jobb. Det har blitt lite trening de siste dagene. Jeg hadde en kjempefin tur på fredag sammen med en kollega av meg. Hun er veldig fotointeressert og kan disse digitalkameraene ut og inn. Så vi fikk tatt masse flotte bilder og jeg lærte meg litt av hvert med mitt kamera. Skal legge ut noen av bildene etterhvert. Med oss på turen hadde jeg med meg Totto. Stakkar liten, han er forfulgt av uhell. Etter å ha gått langt og lenge kom vi ut av skogen og inn på et jorde. Rundt dette jordet var det strømgjerde, og før jeg rakk å reagere så var Totto lille borti selvfølgelig. Han skrek ut, dette var nok fryktelig ubehaglig og vondt. Utrolig hvor mye denne lille bartesaken skal igjennom. Men like blid da, lille go’gutten min. Rasmus har kost seg på tur med Münster-jentene til Danette, da er han helt i himmelen. Frøya har også fått sitt, hun er så morsom om dagen, har hørt at de gamle går tilbake i barndommen, dette gjelder Frøya også tror jeg.Frøya savner nok rottis-kjæresten sin Willie, men siden mamma’n hans ligger syk, så må vi nok vente noen dager før vi kan treffes igjen. Vi gleder oss til det, Rasmus har jo tross alt noen damer på lur der også, he he.