I går var Cody og Helle hos veterinæren for å sjekke Cody’s vakre øyne og jammen var de vakre og feilfrie :-), gratulerer Helle og takk.

Det er mange vakre banditter der ute og sist lørdag var Anna og Chansa fra Sverige på en snarvisitt i Norge. Næremere bestemt NKK int.utstilling i Bø Telemark. Jeg fikk den ære av å vise snuppa i ringen men hun var ikke helt samarbeidsvillig, ei livlig tjei for å si det slik :-). Men det er det jeg elsker med rasen, det skal være liv og røre og mangler det…..ja da er det ikke etter rasestandard spør du meg. Det SKAL være temperament i en riesen. Det var en dommer etter min smak, blid, hyggelig, artig og humoristisk. Det gjenspeiler kritikkene……happy bitch with a intereseting behaviour….ha ha, så enig så enig. Anna’s reisefølge Kerstin plukket med seg certet på sin flotte hannhund Hemi. Gratulerer Kerstin 🙂 Og så må jeg takke Nina Oftedal for selskapet, hyggelig å være to på tur.

Gode tilbakemeldinger fra Troia som bor i Skien også. De har vært på kurs hos Kittil Haugen som er utdannet hundeinstruktør fra Politihøgskolen og har mange godkjente tj.hunder opp igjennom årene. Melding fra «Troia»: P.S. Han lurte på hvor Troia kom fra, han hadde ikke opplevd mange bra riesen….og han sprer ikke rundt seg med superlativer for å si det sånn. Et kjempekompliment. Ble blank i øya av denne medlingen må jeg si. Tusen takk Team Troia 🙂

Ludwig fra Moss er familiens midtpunkt. En herlig klomsekosegutt som er pappa’s gutt og mamsens treningskompis og gutta sine lekekamerat. Han har det som plommen i egget og på 2-års dagen kjøpte far en napoleonskake som han og Ludwig skulle dele.

Jeg får masse tilbakemeldinger fra alle og er så heldig at jeg har verdens beste valpekjøpere.

 

Så er det hverdagen her da, det blir turer med løse gale hunder, turer i bånd, med ski eller spark. Og litt lydighetstrening får vi også klemt inn. Sånn går no daga’n

 

003 012 013 017 020 022 023 026 gåsbu gåsbu1 gåsbu2 gåsbu3