15. OKTOBER

 

Jeg får gi facebook litt av skylden for at hjemmesiden ikke oppdateres så ofte lenger. Men jeg vil beholde denne siden også, det er viktig for meg. Og jeg syntes det er hyggelig å lese andre sine hjemmesider, så da får den være operativ. Jeg får også tilbakemeldinger om at «leserne» syntes det er fint å lese om det som skjer hos oss 🙂

Det er ingen store nyheter å komme med, men litt hverdagslig hunderelaterte saker kan jeg skrive om. Dagene går med til turer og trening og en «fridag» innimellom. Vi ligger vel littlavt energinivå om dagen, bare koser oss egentlig. Jeg hadde håpet på å få med meg et bruksstevne til før sesongslutt men det går ikke. På grunn av turnus og helgejobbing så er det ikke så enkelt å kombinere dette. Så vi får satse på noen LP stevner utover vinteren for å få inn ringtrening for meg og Zulu.

Når jeg først nevner Zulu så kan jeg fortelle at hun tror hun er veldig gravid(innbildt) om dagen. Jøje meg at det går an….Hverken Frøya eller hennes mor Molly er/var noen gang på dette nivået, he he. Det graves under hver en busk, selv når vi er ute på tur. Klengete, hun piper, hengepupper og rynker på nesa når maten skal serveres. Ja ja, instinktene er vel i orden da. Tipper hun blir ei hønemor når den tid kommer, kanskje vel beskyttende også.

 

Neste helg reiser jeg og Zulu på kurs med Jan Gyllensten. Jeg gleder meg voldsomt til dette, å få noen nye input når det gjelder spor. Zulu er god på spor men jeg ønsker at vi kan utvikle oss videre begge to. Føler at jeg stagnerer litt når vi nå har gjort det meste innen «vanlige» spor. Zulu går jo uansett om det er gamle, ferske, lange, korte, med eller uten forstyrrelser, krysninger eller andre greier i sporet. Så dette må bli bra.

Helgen som har gått ble tilbrakt i Valdres, nærmere bestemt Hedalen. Litt lenger opp i høyden var det vinter og det satte både jeg og hundene pris på. Tror ikke far i huset var av helt samme oppfatning innerst inne, he he. Jeg gleder meg til vinteren nå, vi har hatt en fantastisk flott høst og jeg håper vinteren blir en god norsk en sådan.

Under er noen bilder fra diverse turer o.l.