12. JUNI

 

Hmmmm….hvor blir dagene av? Det betyr jo at det går jevnt fra morgen til kveld hver dag. Jeg og Zulu har vært og prøvd oss litt i lydighetsringen og i utstillingsringen. Vi tar LP’n først 🙂 NSBK arrangerte LP stevne den 6.juni i Oslo. Jeg hadde meldt oss opp i kl.1 fordi jeg gjerne vil ha noen konkurranser i «kroppen» før vi går videre. Jeg var sånn delvis fornøyd med resultatet, både jeg og musungen var noe ukonsentrerte. Og en ting jeg lærte av denne dagen også som jeg ikke skal gjøre neste gang; ta med meg stolsekken og treningsvesten som inneholder diverse leksaker!! Man lærer noe for hver gang og bra er det. Litt over middels poengsum men et halvt poeng for lite til opprykk. Opprykket tok vi i fjor så det er vel forsåvidt greit nok, men vi kan bedre begge to. Jeg tar nok en runde til i 1’ern :-).

Utstilling Sandefjord 8. juni. Varmt og godt og en super «arena», det var både lydighet, agillity og utstilling på samme helg. Vi hadde ikke oppmøte før 12:30 så vi hadde god tid på oss. Teltet opp og trimmeutstyret på plass så var det å ta siste finpussen før vi skulle inn. Det var 4 påmeldte riesen men bare 3 som møtte. Zulu ble stilt i brukshundklassen. Det endte med at Zulu fikk BIR og CERT med en flott kritikk.

«quite elegant bitch, nice size, very good head, good neck, well ang., beutiful black and harsh coat, excellent condition»

Jeg, Zulu og Totto hadde en hyggelig dag sammen med Hanna og Bissie. Bissie er ei dvergtispe av samme sort som Totto og disse to bare digger hverandre. Så det var gjensynsglede når de møttes. Utrolig søte altså, he he

 

HIPP HIPP HURRA. Zulu ble hele 3 år i går den 11. 3 herlige år med supersnuppa, som så langt egentlig har vært relativt problemfritt. Hun er lett å jobbe med men har selvfølgelig sine riesen-nykker hun også. Men det er jo det som gjør denne rasen så wonderfull. Båre MÅ ha det…..Så lenge helsa holder og lysten til å være en aktiv hundefører, ja da er valget enkelt 🙂