23. JULI

 

Tre uker siden siste innlegg……..huff a meg. Hva har vi egentlig drevet med siden sist…

Det har blitt minimalt med trening egentlig. Etter sporkurset så gikk den siste ferieuka med til å male ferdig huset, nå er det bare småpirk igjen. Vi har byttet farge fra gråblått til en varm gul, huset ble som nytt og vi er veldige fornøyde altså :-). Så fikk vi ferdig båten så nå er den sjøsatt. Gleder oss til noen fine dager på Hurdalsjøen fremover. Totto og Zulu storkoser seg på bøljan blå, de kommer liksom ikke fort nok opp i båten når vi skal ut. Og så har vi hatt en flott bobil-helg sammen med gode venner. Turen gikk til Stavern og Kjærstranda Camping, en ny opplevelse for oss egentlig. Vi er vel ikke direkte campingplass-tilhengere men vi fikk en plass litt for oss selv i en ellers så overfylt camping. Det var en flott plass med fine sanitæranlegg og kort vei til strand og kafeteria. Lørdagen tok vi en ettermiddagstur til Kragerø, en trivelig liten nesten sørlandsby. Vi ruslet rundt i de trange smugene med koselige bygninger og blomster overalt. Så avsluttet vi med en fiskemiddag på Onkel Oscar. Skal dere i denne retningen så anbefales denne restuaranten, nydelig mat, flott service og koselige omgivelser. Bartedyra koste seg på bobiltur de også, de er snille og rolige og bryr seg minimalt om det som skjer rundt seg. En episode må jeg fortelle; Totto er en snik, hvis han øyner sjangsen så tar’n seg en tur på egenhånd. Det hadde gått et knapt minutt når jeg oppdaget at han var ute av syne og leteaksjon ble straks igangsatt. Så hørte vi en hund som bjeffet ca.30 meter unna, og der var Totto. Nabohunden sto bundet og strakk seg så langt han kunne, Totto, den lille fa.., med en stiv hale rett opp, bredbeint og med kaktuser under arma, sto akkurat så langt unna at han kunne telle tennene til nabo’n.

Hundetrening; Jeg og Zulu har da gått noen spor siden kurset og vi driver med innlæring av kryp, nå er den snart på plass føler jeg og håper vi får startet et par C stevner i løpet av høsten. Men jeg har vært så uheldig at jeg har ødelagt kneet mitt og har humpet rundt på krykker nå i ei uke. Dette var/er noe dritt, ergerlig og frustrerende…grrrrr…. håper bare at dette ikke ødelegger sesongen til meg og Zulu. Det var liksom ikke planen, vi har noe på kalenderen før snøen kommer.

Eller så var jeg og tittet på NM i IPO, det var jo tross alt to riesenschnauzere påmeldt. Terje med Izo og Vidar med Pharos. Jeg fikk se Terje og Izo i lydigheten og c-arbeidet og du verden for en flott lydighet de har sammen, man får frysinger av å se på. Jeg er innerst inne ikke helt begeistret for denne sporten og tok derfor denne turen for å teste meg selv og for å se om jeg kunne få et annet syn på IPO. Jeg holder meg til bruks og lydighet jeg tenker jeg,……

Riesenlägret har gått av stablen for i år uten mitt nærvær, he he. Det var like flott i år som alle tidligere år har jeg fått høre. Jeg snakket med Berit (Norton) og hun hadde hilst på noen av Norton’s avkom. Eiere og oppdretter (Gullvik) er superfornøyde med det de viser sålangt; aktive, arbeidsvillige, trygge og sosiale. Det lover godt for mine planer 🙂

Vel, det var i korte trekk siden sist. Håper som sagt at kneet fikser seg snart så vi kommer i gang. Og så er det samling i september som jeg gleder meg til, håper det blir like bra som i fjor. Bilder blir det dårlig med siden kameraet mitt har tatt kvelden, skal straks innvistere i nytt. Tror jeg må ut å gjøre det i dag faktisk….ja, det skal jeg.

Ha en fortsatt fin sommer folk’s, ta vare på hundene i varmen.