17. OKTOBER

 

Hørte på radioen i går at det er bare 10 uker igjen av 2013, dæven…….snart jul da 🙂

Med så få uker igjen av året når jeg ikke mine mål jeg hadde satt for meg og Zulu denne sesongen. Men denne gangen har jeg en jæ… bra unnskyldning dere, he he. Som kjent tok jeg korsbåndet i sommer så da var det slutt på aktiviteter for noen uker gitt. Irriterende at det skulle skje. Men man får se fremover og tenke som så at Zulu er ennå ung og vi har mange år foran oss til å jobbe videre med diverse aktiviteter. Men vi trener jevnt og trutt på lydighetsbanen og noen enkle spor(for min del) selv om Zulu skulle nok ønske noe mer utfordringer tipper jeg. Og så har vi fått samlet sammen en gjeng i hundeklubben som ønsker å begynne med rundering, det ser jeg fram til. Håper vi rekken noen runder før kong vinter er her for fullt.

Jeg har startet opp 50% i jobb og for en good feeling å være tilbake blant gode kollegaer. Så langt går det greit, jeg har fått lagt til rette arbeidsoppgaver jeg kan gjøre og med treningsprogram fra NIMI så går dette den riktige veien. Det er langt frem ennå til jeg er sånn ca helt i orden og håper at veien dit er uten dumper.