20. AUGUST

 

Da er ferien et tilbakelagt stadium og arbeidsdagene er i full gang og vel så det :-). Det blir en travel høst på jobb så det er bare å brette opp skjorteermene. Da er det godt å jobbe i turnus, jeg får god tid til hundene bare man planlegger dagen godt nok og kommer seg opp om morgenen. Jeg er vel et typisk A-menneske så det siste er ikke noe problem 🙂

Nok om meg og jobb. Den 16. august hadde Caranina’s B-kull bursdag, da ble diamantene hele 7 år. Dette var Frøya sitt siste kull sammen med Riesen-Hagan’s A-Bart. Jeg husker denne herlige gjengen i valpetiden hjemme, harmoniske og nysgjerrige. Med bare 5 stk i flokken var det en veldig behagelig periode, akkurat passe 🙂

Litt om Zulu; akkurat nå er hun så innbilt drektig at det gjor vondt i hjertet mitt å se disse hormonene gjøre henne så forstyrret. Det graves der det graves kan, ikke vil hun spise, piper og er urolig. Og aller helst vil hun under genseren min og være der 24 timer i døgnet. Jeg syntes det er vanskelig og vite hvor langt jeg skal la det gå, dette er jo en helt naturlig adferd så naturen får styre tenker jeg. Men hun responderer på et kraftig nei når nok er nok fra min side. Og da roer hun seg også, virker som hun syntes det var godt å få den beskjeden. Ikke lett å være hund heller da. Ellers merker jeg ikke stort til forkalkningene eller spondylosen. Jeg begrenser jo selvfølgelig de tyngste oppgavene og unngår hardt underlag så langt det lar seg gjøre. Og så har jeg begynt på Cortaflex til henne så da skal leddene bli smurt :-).

Totto er Totto, storsjarmøren og klovnen min. Ikke like spretten som før men utholdene som fy. En gentleman og fornuftig fyr når han møter andre på sin vei. Han er klok den lille bartegutten der.

Til slutt så er det bilder fra dagens formiddagstur som vi tok ved Eidsvollsbygningen og rundtur rundt Andelva. Det er så vakkert i dette området så det anbefales å ta en stopp her hvis man er på tur forbi Eidsvoll.

 

 

001 002 003 004 006 007 008 011 017 018 019 021 022 024 026 030 031