30. MARS

Da er det på tide å oppdatere litt. Dagene går så altfor fort, henger nesten ikke med selv. Det er jo stort sett det samme dag ut og dag inn, jobb og ut med hundene mine. Alt fra skiturer til lydighetstrening, for ikke å glemme lek og kos. Jeg tror nå at Frøya, Rasmus og Totto trives med alt dette, de virker i hvertfall fornøyde. En tanke har slått meg innimellom; kanskje jeg skal trappe ned litt og tenke litt på meg selv også? Men nei, jeg er også fornøyd med, og trives med, sånn som hverdagene er. Når jeg er glad, så er hundene det også.

Lørdag var jeg på oppdretterseminar og årsmøte med raseklubben. Det var veldig hyggelig å treffe så mange schnauzer-folk, mange ukjente ansikter for min del. Det hele ble avrundet med en deilig middag og god stemning. På søndagen hadde jeg planlagt en tur til Fredrikstad for å konkurrere i LP, men droppet det da både jeg og hundene var slitne etter lange og harde dager. Vi får ta det igjen ved en senere anledning. Vi tok oss en tur og trente litt sammen med Terje Gjerdalen og Izo i stedet, alltid koselig å treffe de.
I kveld har vi vært på konk.kurset igjen. Hadde for det meste Rasmus ute i dag, og han var i hundre i dag. Driften og leken begynner å komme seg, han er mer «på hugget», det liker jeg. Men ønsker ikke helt idiot heller så jeg må finne balansegangen her.

Nå nærmer det seg påske og laaaangfri. Får 14 dager tilsammen, de skal nytes til fulle. Trekkfuglene(mine foreldre) kommer snart hjem fra sitt vinteropphold i Spania, det gleder jeg meg til. De gleder seg også til å komme hjem igjen for å hilse på sine barnebarn og oldebarn. Mutter savner «gubben» sin også, he he. Det er Rasmus, han har smeltet mitt mors hjerte visstnok.