29. DESEMBER

Nå må jeg holde tunga rett i munn, HO HO.
1KVAL, 1KONK, CK, CERT, 1BTK, BIM, BIR Veteran, BIS2 Veteran.
Må si at jeg er meget fornøyd med Frøya sin innsats i dag.

» 8,5 år. Søt feminin tispe. Meget godt hode, gode ører og øyne. Prima bitt for alder. God hals, litt bløt rygg. Godt ansatt hale, gode vinkler bak. Kunne ønsket litt dypere brystkasse. God benstamme og poter. beveger seg lett for og bak. God pels og farge. Prima temperament».

Go’jenta til mamma’n sin det.

Jeg stilte også Totto og Zulu.
Totto i åpen klasse, men jeg klarer nesten ikke å tyde hva som står på kritikken. Håper det blr PC på skriverne etterhvert!
1KVAL, 2KONK
Det lille jeg klarer å forstå, så kan jeg tyde noe om at Totto er litt for lys sort/sølv, ønsket noe større. Korrekt hode og øyne. Korrekt front osv..osv..
Irriterende!

Zulu ble stilt i valp 6-9 mnd, hun ble nr 2 av 3
Jeg er veldig fornøyd med «hoppeloppa’s» fremvisning, he he.
«6 mnd vakker tispe med de helt korrekte proporsjoner. Meget velkonstruert hode med rasetypiske detaljer. Vel ansatt skulder, stram god rygg. Flott pels og god struktur. Meget velgående fra siden. Ok frem og bak. Meget trivelig temperament.»

Jeg er superfornøyd med dagen i dag. Selv om jeg hadde håpet på et bedre resultat på Totto, men slik er dette sirkuset her.
Som Grete sier; jeg har de samme hundene med meg hjem som når jeg kom. Så sant så sant.

Denne romjuls-utstillingen er en meget hyggelig utstilling. Det er god plass rundt ringene, selv om det faktisk var noe trangt i dag lell.
Møter masse kjentfolk, det er en avslappet og hyggelig stemning.

I morgen er det Whipperten som skal i ilden.
Litt hardere konkurranse i denne rasen, desto mer spennende.

Ha en fin kveld alle i hop.