28. MAI

 

En hel søndag i skogen med gode venner og hundetrening er god terapi. Dagen i går var fryktelig tung, da gikk det vel opp for meg at Frøya virkelig ikke er her lenger. Det er lov å gråte og være lei seg samtidig som man kan ha en fin dag. Zulu er vel den som leter etter Frøya her hjemme mens Totto ikke ser ut til å «merke» noe.

Vel, over til dagens trening. Det ble en tur til Hønefosstraktene sammen med Nina-Lukas gjengen. Det ble to spor på Zulu i dag, først ett i et tørt hogstfelt og ett i skogHogstfelt-sporet ble en drøy halvtime gammelt og ca 300 meter. Ikke så veldig enkelt underlag men Zulu gikk veldig bra og plukket alle pinnene. Fjørårets trening i tørt underlag ligger tydeligvis på minnet. Spor nr 2 ble vel ca 400 meter og 2,5 time gammelt. Her hadde jeg lagt masse vinkler og avsluttet på grusvei. Det som var toppers med dette sporet var at noen hadde luftet hundene sine her fordi de ikke visste at det var lagt et spor der. Dette var en super utfordring tenkte jeg, noe vi virkelig trenger. Men Zulu lot seg ikke forstyrre av dette, hun var litt ute og sjekket en tisseflekk men fant tilbake til sitt spor og gikk smertefritt videre. Så igjen….veldig fornøyd.

Totto fikk prøve seg på rundering i dag :-), lille harepusen. Han fikk se fig’n gå ut med tennisballene men var litt nølende til å begynne med. Men etter fig nr to løsnet det litt og på siste var det rett ut. Dette var en fin øvelse for Totto.