24. JULI

 

Vi er vel alle i sjokk og føler en enorm tristhet over det som har skjedd på Utøya og i Oslo. Det er vanskelig å forstå omfanget av det som har skjedd når man ikke står midt oppi det. Det er ufattelig at dette skulle ramme oss, skrekkscenarier man bare har fått via nyhetene fra andre land. Og så skjer det her i Norge.

 

Så da er det godt å kunne ta med seg hundene i skogen og møte andre til trening. Vi fikk besøk av Nina m/Lukas og Arnt m/Brask og Tessa i dag, de tok turen oppover for å trene sammen med oss. Karin m/Graf fra hundeklubben var også sammen med oss.

 

Lukas fikk to omganger med rundering, en flott ekvipasje å se på. Og artig å sitte fig. for Lukas’n.

Brask Fikk også noen slag med rundering. Her trenes det fortsatt på meldingsformen (hals), den unge herremannen er godt i gang, så dette blir nok et bra team i konkurranse sammenheng.

Tessa, god gammel årgang av en Dogo Canario som runderer i klasse A. Den eneste i nordisk program faktisk !

BC’n Graf fikk også prøve seg på noen slag i to omganger. Søkslysten er på topp, dette elsker han tydeligvis.

 

Så var det mine hunder. Zulu fikk også prøve seg i runderingsløypa og i dag løste hun «sperren» på 20-meter’n. Kjempebra.

Hun fikk også et ca to timer gammelt spor som jeg var fornøyd med. Slett ikke lett med regn og deretter soldamp, men det virker som om hun løser dette bra nå.

Gamlemor Frøya fikk også rundere i dag, superhelten min. Startet med ett funn, to tomslag og avsluttet med funn. Hun digger dette, kult å se de gode gamle som holder koken, litt i hvertfall he he.

Det var godt å få noen timer i skogen og få tankene over på noe annet for noen timer.

 

Takk for besøket Nina og Arnt. Dere er hjertlig velkommen tilbake 🙂