11. AUGUST

Lille Zulu har tatt oss alle med storm, og hun er en virvelvind uten like.
Jeg er veldig fornøyd så langt, hun har blitt husvarm og møter alle som kommer på besøk med en logrende hale.
Jeg driver med en aldri så liten make-over i huset om dagen og det medfølger en del støy. Men dette enser hun ikke engang, nesten så jeg lurer på om hun er døv, he he.
Men når hun blir trett og sliten og skal sove, så skrur hun av knappen og da kan hele verden rase i hodet hennes uten at hun reagerer.
Så jeg håper hun har den samme av-knappen som hennes mor og far har.
Zulu og Totto har virkelig funnet hverandre, de har drakamper og jager hverandre rundt i hagen. Mens Frøya sitter og bivåner det hele. Men innimellom er hun bortom og forteller at det er ikke alt som er lov i denne verden. Jeg er veldig stolt av Frøya og hennes måte å ta i mot valper og ta på seg morsrollen, hun er unik i mine øyne. Jeg vet det er et par stykker som mumler litt i skjegget om at dette ikke kommer til å gå bra, men Frøya har bevist det gang på gang og jeg kjenner henne best og vet best selv.
Er nok misunnelse som gjelder denne gangen også.

Rart det der altså.

Jeg har også fått en hyggelig tilbakemelding fra «Krølle-Magnus». Han er mye mye bedre, har fått igjen underull og klør mye mindre nå. Han har fått igjen energi og orker nå sine turer som han har vært vant til.

En stor takk til Vet. Ølstad v/Fet og Sørum Veterinærklinikk som tok dette på alvor og hjalp fortvilte eiere og oppdretter.