16. NOVEMBER

 

Ja, hvor skal jeg begynne….. Jo, vi starter med fredag :-). 3 av bandittene var påmeldt i juniorklassen på Norsk Vinner, Dogs4all. Mens jeg og sambo’n sitter i bilen på vei til Sverige så tikker det inn en melding om at plasseringen ble 2., 3. og 4. beste junior med CK. What a fu.., er det sant?. Fantastisk flott innsats av eiere og hunder, takk jenter :-).

Altså, vi var som sagt på vei til Rättvik i Sverige, kjørte mot strømmen av utstillingsfolk. Jeg skulle stille Zulu denne helgen i håp om å hanke inn et par cert slik at hun kan titulere seg som svensk champion. Lørdagen gikk meget bra, CERT og BIM med en flott kritikk.

«Feminin tik, tiltalende helhet.Mycket bra uttryck, välansatta öron, bra hals, kvadratisk, substansfull kropp, väl markerat förbröst, bra vinklad, bra pelskvalitet, tillräckligt fasthet i rörelse, bra temperament, velvisad»

I Rättvik bor også «Chansa» etter Zulu og Norton, så jeg fikk gleden av å stille henne i juniorklassen. Premiering ble excellent med en god og riktig kritikk

«Feminin tik, mycket bra uttrykk, mörka ögon, stram hals, kvadratisk kropp, tillräckligt substans för ålderen. Kunde ha ngt mer förbröst, aning brandt överarm, bra vinklad bak, passende benstamme, tilreckligt strev pels. Kunde vara ngt fastare i sin front. Velvisad»

Chansa er utrolig lik Zulu på alle måter, samme fakter, samme blikk, utseende, pels, ja stort sett alt er likt. På kvelden hadde vi en hyggelig kveld hjemme hos Chansa og hennes familie.

 

Søndag, ny dag og nye muligheter. Mobilen ringer 09:20, da hadde bandittene igjen vist seg i ringen på Dogs4all, Nordisk Vinner. Plassert som 2 og 3 med excellent og en med very good. Jeg blir helt overveldet over hva disse gutta får til, jeg er utrolig stolt av resultatene. Og så topper Chansa det med excellent, CK og BIM junior. Igjen med en flott kritikk «Medelstor, feminin. Utmärket typ, utmärket huvud. Fast rygg, välvinklad, bra krupp och päls, utmärkta rörelser.»

Prikken over i’en eller rosinen i pølsa…..Zulu viste seg igjen og plukket veldig bra fra premiehylla må jeg si. Først excellent, så en CK, deretter CERT og CHAMPIONAT, så BIR, deretter BESTE BRUKSHUND og til slutt BIS4. Er det noe rart at jeg kaller henne for supermusa mi 🙂

«Medelstor kraftig bra typ, Vackert huvud, bra hals og rygg. Välvinklad. Kraftig kropp, utmärkta rörelser»

Vi har hatt en strålende helg, dette er mer enn hva jeg klarer å ……. ja jeg veit ikke hva. Det har blitt felt mange gledestårer for å si det sånn, he he. Vi har kost oss på hotell og kikket oss litt rundt. Rättvik var en flott liten by med mye spennende å by på. Og så må jeg få rette en stor takk til Anna m/Chansa og resten av riesengjengen fra utstillingen. For en gjeng, så koselige og innkluderende. Det var en vennlig og flott stemning i hallen, alle heiet på alle, uansett rase og resultat. Jeg har aldri opplevd maken på en utstilling før. Så igjen, takk til dere alle som har bidratt til en slik superhelg.

 

 

 

001 003 010