20. FEBRUAR

Siden jeg skulle jobbe ettermiddag/kveld i dag, så hadde jeg hele formiddagen å nyte ute sammen med Frøya, Totto og Rasmus. Vi åpnet dagen med en god tur i dypsnøen, Totto gikk bakerst i sporene, he he. Ikke greit å være liten i all denne snøen. Etter turen kjørte jeg bort på banen til hundeklubben og trente lydighet med alle tre. Frøya fikk en skikkelig gjennomkjøring i dag, lenge siden hun har hatt det. Og det merkes, hun er helt på tuppa når hun får jobbe litt, flinke jenta til mamma’n sin. Rasmus gikk også veldig bra, sakte men sikkert blir han bedre og bedre. Og til slutt lille «Tottoball», begynner å skjønne tegninga han og nå. Han har vært litt opp og ned i det siste, men tror det har litt med alderen å gjøre. Men det kommer, han må få lov til å modnes før jeg stiller for store krav.

I morgen går ferden til Lillehammer. Da skal jeg besøke Zappa, sønn av Frøya og Bart. Jeg gleder meg enormt til å se ham igjen, det var jo han jeg vurderte å beholde selv. jeg har fått bare positive tilbakemeldinger om han er et prakteksemplar 🙂 🙂