28. JUNI

 

I dag tok jeg og hundene turen oppover til Bøverlund for et aldri så lite barte-treff. I tillegg til oss var det Berit med Norton og Candy, Helle med Cody og Hr./Fru Simensen med Pascal og Albin. Grått og litt kaldt vær på Minnesund når jeg dro, helt perfekt treningsvær for min del. MEN…når jeg passerte Espa så var det blå himmel (og helvete)og en skinnende sol. Det ble en varm dag for å si det sånn.

Men også en veldig hyggelig dag selvfølgelig. Berit la ut et spor til Zulu og så gikk jeg opp Totto sitt selv. Zulu fikk påvirkning i form av slepespor, nå skal jeg kjøre på med motivasjontriggende hjelpemidler :-). Sporet hennes ble vel drøye to timer gammelt og solen hadde gjort en god jobb med å fjerne en del fertbilde. Men tross dette så gjorde Zulu et godt spor, hun var tent og vi koste oss sammen. Totto gikk et knallbra spor, plukket med seg alle gjenstander inn 🙂

Resten av gjengen runderte, de ble fort tappet for energi med den varmen. Men alle gikk bra og lysten og driven er der på samtlige. Jeg måtte dessverre avslutte dagen litt tidlig i dag, men jeg fikk en super melding fra Berit i kveld om at det hadde gått så bra med Candy og Cody  🙂

I skrivende stund er campingvogna pakket og gjort klar for en to-dagers tur. Husbonden har ferie og jeg har hele to dager fri, he he. Så det blir en kort tur men forhåpentligvis en koselig tur. Vi tar med Vilde (barnebarn) og hun gleder seg til å være med mormor har jeg fått høre 🙂

 

002 005 007 014 016 021 025 032 039 043 045