17. JANUAR

Leste med stor glede på NKK sine sider at SPCA Norge nå er operativ. De er nå i gang med å opprette krisemottak over hele landet og har nå startet sitt virke i Aust-Agder med hovedkontor i Arendal. Dette var virkelig en glad-melding, selv om Norge er et lite land, så blir det flere og fler hunder og dyr generellt her i landet. Dette har jeg ventet lenge på, endelig er det i gang 🙂

Det er et stort tomrom her etter Rasmus, han er fremdeles dypt savnet. Jeg sitter og mimrer og gråter en skvett innimellom, Rasmus’n vår var noe helt spesiellt for oss alle. Jeg, Frøya og Totto begynner så smått å komme inn i de daglige rutinene igjen. Turer både før og etter jobb, men treningen skorter det på. Jeg er slett ikke motivert, men skal gjøre meg hard og reise en tur til klubben i morgen kveld. I hvertfall for det sosiale, så får jeg se om lysten kommer over meg. Frøya og Totto lider ingen nød, de er mye ute og får mat og kos 🙂
Det er mange som spør meg om jeg ikke snart skal ha meg en ny hund, men kjære dere, la meg få lov til å sørge over Rasmus først, få det litt på avstand. Jeg setter stor pris på omtanken, men jeg er slett ikke klar for noe nytt ennå.
Jeg vil også sende en stor takk til mine venner som har stilt opp, jaget meg ut av døren for å bli med ut på «ting og tang» og kommet på besøk, dere er «kjekke å ha».

Vel, nå er denne helgen snart over, ny uke og nye muligheter.