25. APRIL

Utpå formiddagen møtte jeg Tone og Annie fra hundeklubben. Spor og feltsøk var «oppgaven» i dag.
Nå har jo mesteparten av snøen forsvunnet selv om det ligger igjen noen flekker inn i skogen.
Frøya gikk et greit nok spor, hun slurver litt i starten så her er det litt å pirke på. Men når hun var i gang, så var jeg fornøyd med resten. Skulle nok gjerne hatt det litt mer presist, men kommer ikke til å legge så veldig stor jobb i dette nå med Frøya. Så lenge hun gjør jobben tilfredsstillende og så lenge Frøya selv syntes dette er moro, så lar jeg det være med det.
På feltsøket så er hun veldig ivrig på de to første gjenstandene, men da daler interessen også. Så med litt påvirkning er det full fart igjen. Det er her hun glimter til med sine «jeg skjønner ingenting jeg», he he. Lure-mus!!

Totto sitt første spor for sesongen var jeg veldig fornøyd med. Jeg la et litt utfordrende spor for å teste ham litt, men det var ihvertfall ikke noe problem for Totto. Det bor en liten Rasmus i denne gutten tror jeg, ser den samme spor-iveren og nøyaktigheten som Rasmus hadde.
Feltsøket gikk vel også greit nok, men skal nok starte med jomfruelig terreng, for Totto skal sjekke hele området først før han tar den ene gjenstanden som har blitt lagt ut med påvirkning til og med. Det er jo forsåvidt ikke noe minus det, men ikke ønskelig fra min side. Vil ha det litt strukturert i feltsøket.

Jeg er godt fornøyd med dagen, deilig å komme igang igjen med skogsøvelsene.