18. MARS

 

I dag har jeg, Zulu og Totto tilbrakt dagen sammen med Nina m/Lukas, Arnt m/Brask, Helle m/Gant(dobber), Per m/Jackie, Clary m/Exy og Anna m/Aqua. Frøya som er på høyden i løpetiden fikk være hjemme sammen med mannen i huset 🙂

 

Jeg startet med å legge et spor til Zulu, det ble ca 500 meter og to timer gammelt. Hun gjennomførte sporet veldig bra, litt kluss ved en vinkel ellers var det superdupert.

Etter første runde med rundering var det bål og grilling av pølser og noen artige historier ble servert. Kaffe med noe godt til også. Så var det å sette i gang med runde to og Zulu fikk også prøve seg litt til slutt. Hun fikk påvirkning på de to første slagene, en lyd på den tredje og uten noe på den fjerde og siste. Zulu digger dette tydeligvis så vi får nok satse på rundering også etterhvert. Men først får vi komme i gang med å konkurrere i spor og få dette på plass.

 

Det ble en flott dag i skogen på Helgelandsmoen, alle hundene gikk som ønsket og alle hadde et stort smil om munnen når dagen var over. Og ikke minst været da, som denne dagen også var på vår side.

Takk til gjengen for en hyggelig dag.

(klikk på bildene for større versjon)