8. JUNI

 

I kveld var det avtalt sportrening med Tone og Danette . Vi hadde en hyggelig aften med ferske sjoko-boller og flinke hunder 🙂

 

Først ut var Danette med münsteren «Bare», hun er så opptatt med sporet sitt at pølser og pinner betyr ingenting. Hærlig dame på 6 år.

 

Så var det Tone med schäferen «Indi». Hun fikk sporet sitt krysset av både hest og hund, med det løste Indi på en utmerket måte. Hun tok et jafs med fersk hestemøkk og gikk videre, he he.

 

Så var det Zulu Musungen sin tur. Været var ypperlig for våres del, siden Zulu har vist at bløtt og dampende spor er en utfordring for henne.  De første hundre meterne var problematiske, hun virret, ble frusterert og skjønte ikke helt hva vi holdt på med. Jeg så at dette terrenget var det tråkket med relativt ferske spor, så det virket nok forstyrrende. Men når vi kom inn på det området som kun sporet til Zulu lå, så gikk det smertefritt.  Da var hun på sporet helt til slutten.

 

Sist ut gamle-Frøya, flinkeste pensjonisten på Minnesund det tenker jeg. Sporrett og funn av alle gjenstander. Halen svinger så flott når hun går atte, søtnosen til mamsen sin det.

 

Klokka går når man har det hyggelig, så dessverre ble det ikke noe på Totto i dag. Han fikk søke litt etter ball på slutten og ser ut til å være fornøyd med det. Men neste gang Totto…….