11. SEPTEMBER

 

I kveld har Nannestad Hundeklubb arrangert klubbstevne i lydighet og jeg hadde meldt på Zulu i kl.1 for lenge siden. Som kjent så har hun jo vært plaget med kennelhoste og har vært noe redusert frem til nå. Men de siste tre-fire dagene nå så har hun vært symptomfri og formen har steget raskt. Så jeg bestemte meg for å prøve og angrer ikke på det. Plasseringen ble ikke så bra, men fy søren så bra hun gikk på enkelte øvelser med tanke på at hun har ligget «brakk» lenge nå.

Visning av tenner: 10

Fellesdekk: 10

Lineføring: 9 (skeiv sitt)

Dekk fra holdt: 8 (skeiv sitt/treg ned)

Innkalling fra sitt: 8,5 (tempo/skeiv sitt)

Stå u/marsj: 0 (to skritt og fulgte fører tilbake)

Hopp o/hinder: 8 (treg sitt)

Kontr. over hund på avstand: 5 (sitt opp?? hva er det??)

Helhet: 8

 

Jeg er superfornøyd med disse poengene og det viktigste av alt; vi hadde det kjempegøy. Zulu formelig smilte fra øre til øre og det fikk vi høre fra dommer A.Berntsen også. Han kommenterte lineføringa våres med at dette var noe av det beste han hadde sett dette året 🙂 Zulu holdt samme posisjon under hele lineføringa.

Skeive sitter veit jeg om og det skal vi ta tak i fremover. Og raskere innsitter. Hun har litt høye forventninger til belønning og regner med at den kommer raskt hver gang, dermed litt ventende.

 

Så avsluttet vi det hele med sprint. Utrolig artig påfunn fra klubben. Zulu løp fort og ble nr.2, slått med ett sekund. Det er supermusa si det!

 

Takk til hundeklubben for en flott kveld.