29. MARS

 

Det er hektiske dager og tiden flyr nesten fra meg. Bandittene krever nå ganske mye så det går fra tidlig morgen til kveld. Innimellom slagene må jeg passe på å få gjort unna annet forefallende også :-). Nå nærmer det seg til førstemann reiser, deretter reiser de jevnt og trutt utover de neste dagene. Jøje meg som disse ukene har gått. Jeg har sittet og sett på bilder fra dagen etter fødsel og frem til nå og blir blank i øyekroken. Denne tiden har vært vidunderlig og jeg er så stolt av Zulu og den jobben hun gjør med bandittene sine. At man er sliten og mangler noen timer søvn spiller liksom ingen rolle i disse 8 ukene. Det får man ta igjen siden. Så nå må jeg forte meg å kose masse med de frem til avreisedagene, for de nærmer seg faretruende fort :-).

Nå har det vært noen fine dager med god temperatur så det har blitt uteliv noen timer på bandittene. De har stor plass å boltre seg på i våres inngjerede «bakhage». Det er mye å utforske, det skal graves litt i jorden, det skal lekes og diskuteres, uteservering og utesoving. Jeg tror de har det rimelig bra her i kaoset. De har også fått en neseoppgave; godbitsøk. Pølsebiter i små små biter som jeg kaster utover plenen, du verden som nesa skrur seg på og det jobbes med å finne godsakene. Fin hjernetrim 🙂

I dag har jeg hatt besøk av Helle, Nina, Arnt, Per og Katrin. Mange hyggelige timer med hundeprat, valpeskue, kaffe, sjokolade og suppe.

 

 

 

 

001 004 007 009 011 016 017 020 021 022 023 024 025 026 028 032 033 036 037