29. SEPTEMBER

Jeg venter fortsatt på å komme på nett i den nye heimen. Ble lovet av leverandøren at det skulle være oppe å gå i dag, men den gang ei.

Fint med en rolig nattvakt da, så kan jeg gi en liten oppdatering 🙂

Vi har nå beveget oss litt lenger nordover, nærmere bestemt Minnesund. Kjøp og salg av eiendom har gått smertefritt og vi er snart vel på plass. Noen flyttekasser her og der og en kjeller som er mer eller mindre overfyllt. Men det kommer på plass etterhvert.
Min sivilstatus er også endret fra singel til samboer.
Tre-kløveret tar det hele med stor ro, de ser også ut til å trives godt. Vi har masse fint turterreng rundt oss og de syntes nok det er spennende med nye steder og nye lukter. Det er jo noen hunder rundt omkring på feltet, deriblant en riesen og en dverg.

Og nå har jeg endelig fått eget trimmerom for hundene også, noe som var svært etterlengtet. Litt luksus skal jeg unne meg ved å kjøpe et hunde-badekar, det vil forenkle jobben.

FRØYA:
Gudene vet hva som skjer med aldrende damer, men hun er tilbake i valpe-modus. Hun har blomstret opp og er bare lykkelig og drit-barnslig. Har vel en mistanke om at Zulu har en liten innvirkning på dette.

TOTTO:
Han koser seg med to damer rundt seg. Den eldste som han kan kose med og sove inntil. Den lille gale som han leker med og kan kjefte litt på.
Nå har jeg dristet meg til å melde ham på utstilling i slutten av Oktober. Har ikke den store trua, men det er lenge siden han har vært i ringen og jeg ønsker bare å få en kritikk for å se hvordan det ligger an.

ZULU:
16 uker til fredag, du verden som hun vokser og utvikler seg. Jeg er veldig fornøyd så langt, jeg har vel fått det jeg var på jakt etter 🙂
Ei jente med stor arbeidslyst og som har sosiale antenner. Ei med fart og bart, he he. Som jeg også har sagt tidligere, denne frøkna her kan jeg ikke gi slappe tøyler.
Zulu er også meldt på til valpeshow på samme utstilling som Totto, det kan jo bli riktig så spennende med det villdyret der i ringen.

SAMBOER:
En mann uten bart, helt greit.
Hedmarking med jobb i Elverum. Har hatt hund tidligere så han er hundevant og glad i skog og mark. Er en sosial og utadvent type, god mentalitet. Et arbeidsjern dette også 🙂

Vel, vel, det var så langt.
I morgen går turen til Terje og Inger Østlie for den årlige samlingen av bruksbare riesen. Å som jeg gleder meg, endelig skal det bare være hund og trening en hel helg. Ekstra hyggelig er det at Brage og eier Rita blir med, og Nina med Lukas (Zulu’s pappa).
Det blir meg, Totto og Zulu som tar turen. Frøya skal være enebarn på Minnesund etter ønske fra en herre uten bart.