22. NOVEMBER

Jeg fikk en tekstmelding fredag kveld: «vi skal trene søk i bygg lørdag kl.10:00, vil du være med?»
Selvfølgelig ville vi være med på det 🙂
Vi møttes inne på Gamle Trandum Leir, hvor det er mange gamle bygg som kan benyttes fra den gang det var militært område. Det er Avinor som eier dette området nå, og de leier/låner det ut til forskjellige private interesser.

Søk i bygg er noe de fleste hunder syntes er interessant og spennende. Figuranter som sitter i mørke kroker eller gjemt inne i alt som har hulrom og plass til en menneskekropp. Frøya spesiellt er heltent når hun får jobbe på denne måten, hun er på jobb med det samme vi går inn døra, nesa er skrudd på og hun jobber systematisk. Hun fikk figuranter som lå høyt oppe i skap, bak dusjforheng, inne i mørke rom, trapperom, bak noen sekker med div.skrot. Ingenting som stopper henne når det er noen «i luften».
Rasmus hadde det litt for travelt til å begynne med, han syntes det var artig å løpe gjennom alle gangene, opp og ned trapper uten helt å søke slik jeg ville. Vel, vi startet på nytt, jeg tok ham i bånd og satte det litt mer i system. Da var det en svenskefaen som «våknet» litt, ble mer nøyaktig og fant figurantene sine. Jeg ønsker å benytte halsmelding på Rasmus, og dette fungerte utmerket.
Totto fikk også prøve seg. Han syntes det var litt skummelt å gå inn i de mørke rommene, men etterhvert når han skjønte at der inne sitter det noen som vil leke, da var det plutselig ikke skummelt allikevel. Så resten av treninga gikk veldig bra med ham også.

På søndag gjorde vi det samme, bare at nå var de enda mer «gira». Jippi, vi skal ha det gøy i dag også 🙂 🙂
Takk til Janne som har mulighet til å bruke dette bygget å trene i , og at hun vil ha oss med «på leken».