25. OKTOBER

 

2 mnd igjen til første juledag, dette året har gått så altfor fort. Begivenhetsrikt har det vært så langt 🙂

Kvelden i dag har vi vært på torsdagstreningen i hundeklubben sammen med bruksgjengen. Jeg jobber like ved der hundeklubben holder til, så etter jobb la jeg et spor til Zulu før jeg dro hjem for å skifte og hente hundene. Jeg måtte finne noen sporgjenstander på jobben siden jeg ikke hadde noe med meg i bilen. Så da måtte kreativiteten settes i sving og jeg fant noe småtteri. Alt fra små treplugger til små «hjemmelagede» tøybiter. Jeg ville teste med små små gjenstander denne gangen. 

Vel tilbake på plass, på med sporsele og Zulu var klar. Altså, de små detaljene som J.Gyllensten tipset om har virkelig gitt resultater. Zulu er mer på sporet nå, høyere fart og enda mer presis enn tidligere. Hun plukket alle gjenstander og vi hadde det gøy ved hvert funn. Jeg er superfornøyd med resultatet og Zulu har fått en ny glød i sporet. Enda det som var så bra fra før av. Dette bare må bli bra. Målet neste år er jo å gå SPH, det er krevende men fortsetter det slik så har jeg stor tro på at dette går bra.

Vi hadde litt tid før lydighetstreningen startet så vi hadde en kaffe-date med Danette først. Så dro vi tilbake til klubben og fikk trent litt innendørs. Greit i dag med den kalde vinden som herjet. Jeg og Zulu hadde mye lek i dag, det er viktig for meg. Det skal være moro med trening. Vi ble med på en fellesdekk, tok litt innkalling og fri ved fot. Og dekk under marsj. Veldig fornøyd med kvelden 🙂