24. Januar

I dag har vi tilbragt hele dagen i Flatebyhallen.
Jeg hentet Mona kl.:07:00, koselig å kunne kjøre sammen med noen. Det ble en 12-timers dag, fy katta så tregt det gikk med valpene.
Men vi hadde en koselig dag. Brage, sønn av Frøya og Bart ble også stilt. Jeg fikk den ære å gå med ham i ringen. Han er en utrolig trivelig gutt, et hærlig gemytt og tok alt ståket rundt seg med knusende ro. Han oppførte seg eksemplarisk både i og utenfor ringen, det var en glede å vise han frem. Tusen takk til fam.Bruun for den jobben de har gjort så langt.
Mona stilte to av sine rottisvalper også. Da fikk jeg den ære igjen med å gå med den ene av de siden det ble BIR og BIM.
Senere vant BIR’n gruppa og kom dermed til finalen. Siden Mona skulle gå med sin Kleine Münsterlender i show-finalen så gikk jeg med rottisen. Og jaggu ble hun BIS. Det var kjempegøy å få kunne være med på det.
Totto ble BIG4 i dag med en knallbra kritikk. Han er også en fryd å ha med seg inn, tar alt med knusende ro og er ikke noe problem i forhold til andre hunder.
Jeg hadde god tid i dag, så jeg tok med meg Rasmus en tur inn også. Det er meningen at jeg skal tilbake i morgen og debutere i lydighet med ham, men jeg må se an vær og føre. Jeg er ei skikkelig pyse på vinterføre, blir bare værre med åra gitt.
Det var mange «løpetisper» der i dag også, så Rasmus holdt på å gå ut av sitt gode skinn. Så bare øynene hans rullet i skallen, he he. Ikke lett å være kar i den alderen som han er i nå med sånne godlukter rundt seg.

Her er kritikkene:
BRAGE:
5 mnd.maskulin hannhund. Korrekt bitt, mørke fine øyne. Front under utvikling, god benstamme, godt vinklet rundt. God over og underlinje. Fin mustasj, testikkler uten anmerkninger. Beveger seg bra fra alle sider. God pels for alderen. Velvist.

TOTTO:
7 mnd.gammel stilig hannhund. Korrekt bitt, testikkler uten anmerkning. Meget god front. Bra hode og uttrykk med mørke fine øyne. Gode ører, fin mustasj. Velvinklet rundt. Beveger seg utmerket fra alle sider. God pels for alderen. Herlig gemytt og temp. Velvist.