29.-30.November

Lørdagen startet vi dagen med en lang tur på Ringbanen, det var litt energi som måtte få utløp.
Senere på dagen fikk jeg besøk av et par fra Oslo som ønsker seg riesen. De har vært hos meg tidligere og hilst på hundene mine, de vil sjekke ut om allergien til «far» i huset gjør utslag. Vi skal holde kontakten fremover og besøke hverandre. Når de og Frøya blir godt kjent med hverandre, så er planen at de skal låne Frøya over noen dager for å teste dette med allergi.
Skulle ønske jeg var den heldige som kunne ha forært disse flotte menneskene en valp, men jeg har ingen planer om kull i de nærmeste årene.
Men jeg hjelper gladelig til med å finne en til de, den valpen vil få et flott og aktivt liv.

Søndag var vi oppe før månen gikk ned.
Da var det valpeshow med Totto som sto på timeplanen. Vi hentet Charlotte og hundene og kjørte avgårde. Det hadde kommet litt snø i løpet av natten, så det var brøytebiler på veiene som gjorde at vi begynte å få dårlig tid. Nervene var i høyspenn etterhvert som klokka gikk, men vi rakk det så vidt.
Fikk børstet raskt igjennom Totto og inn i ringen bar det. Totto var den eneste sort/sølv og fikk dermed BIR. Vi ble så plukket ut blant seks av atten, men ble ikke plassert i gruppe. Men Totto gjorde en flott figur, han gikk som om han ikke har gjort annet og fikk en kjempefin kritikk.
Og så, det beste av alt; Jeg har hilst på Brage i dag, sønn av Frøya og Bart.
FY FLATE så flott denne unge herremannen har blitt. Og så trivelig, nysgjerrig og oppmerksom, han er rett og slett perfekt, he he, hvertfall i mine øyne. Tusen takk til fam.Bruun, dere har gjort en kjempejobb med ham, Balder også 🙂