9.September

Stakkars lille Totto, han ble stukket av en veps idag så vi måtte til veterinæren og få en kortison-sprøyte.
Han ble plutslig så “rar”, slapp og begynte og skjelve.
Så fikk jeg se en veps på gulvet, da var jeg på telefonen med en gang.
Men nå er han i full fart igjen, det er godt.
Fikk besøk av min søster i dag, hun ville beskue valpene til Frøya. “Åhhh…smelt”
Hun fikk også med seg foringa av valpene og fikk seg en god latter. De tråkker oppi matskåla og har vel mer mat på seg enn inni magen. Men Frøya syntes det er helt greit, hun liker jobben etterpå med å vaske de rene.
Har hatt de en del ute av kassa i dag også, de er på oppdagelsesferd og leker bra med hverandre.

Og så var det Rasmus; han fikk en bra sykeltur på formiddagen, ikke så langt, men med høyt tempo.
På kvelden var det agillity-kurset, nest siste gangen. Jeg syntes han er flink jeg, hopper hinder, gjennom hjul og tuneller og over møne og bommen. Og ikke minst vippa. Det beste av alt er at vi har fin kontakt når vi løper blant de andre på kurset. Da har han fokus.
Tok med meg Totto også så han fikk litt miljøtrening. Dette taklet han så lett som bare det. Virker til å være en selvsikker hund.