30. SEPTEMBER

I dag har jeg og Tott’n vært på agillity trening, og det gikk over all forventning. Det er jo lenge siden vi har gjort dette fordi jeg ville at Totto skulle få lov til å bli ferdig i kroppen først. Dette er jo en sport med mye fart og løping og det kan lett oppstå skader, så derfor har jeg ventet i denne tiden. Jeg syntes han var superflink, han tok alle hinderne som var på banen uten å blunke, det var kjempegøy. Og for en flott gjeng som vi trente sammen med, sammensveiset og hjelpsomme. Har vil alle hverandre godt og ønsker hverandre fremgang. Ikke noe typisk hundeklubb-miljø her nei! Dette er ei som har startet opp privat og som har drevet med denne sporten lenge, så hun kan sine saker. Jeg gleder meg allerede til neste gang som er på søndag, sikker på at Totto gjør det også 🙂