22. MAI

 

I dag har Totto fått prøve seg på agility, det er år og dag siden sist. Jeg gikk et kurs med ham for ca. 4 år siden men det har dessverre ikke blitt noe særlig mer enn det. Men nå er det på tide at han er litt i forkus også. For all del, han er en del av oss og får absolutt det han trenger av ditt og datt. Men jeg har alltid hatt et ønske om å ta det opp igjen og føler at nå har jeg tid og overskudd til å gi ham dette. Totto var ihvertfall klar, dette var gøy :-). Så vi gikk noen hopp, tunnel og slalom. En fin start for å friske opp litt i gamle kunster.

 

 

Jeg har i det siste slitt litt med nakken, en skade som gjør meg litt «redusert» innimellom, det kommer og går. Men jeg går til behandlinger for dette så nå er det på rett vei igjen. Jeg har lært meg å leve med dette og prøver da og ta mine forhåndsregler. Så takk for at jeg har hundene som holder meg i grei fysisk form i tillegg til treningssenter. Og det som er godt å høre er at min behandler også sier det samme :-). Den beste medisin.