29. SEPTEMBER

I dag har det vært en aktiv hundedag. Først møtte vi Mona og rottis-gjengen på Ringbanen. Rasmus fikk et langt og krevende spor, han slet litt når vi kom på det åpne tørre hogstfeltet, med litt vind i tillegg. Men han gikk seg inn igjen og klarte resten uten noe problem. Så neste gang må jeg finne «öpna landskap» og trene på. Frøya og Totto fikk en fin tur sammen med Max, en 5,5 mnd gammel rottis som er på ferie hos Mona.

På kvelden møtte jeg Tone med schäferne Bertil og Indi for å trene LP med Rasmus og Frøya mens Totto fikk et spor. Frøya er i slaget, hun er nesten litt for høy, men hun er jo bare lykkelig go’jenta mi. Rasmus gjør fremgang i apporterings-programmet mitt, det er moro. Ellers tok jeg litt tak i innkallingen i dag, ønsker mer fart, men han har jo en stor kropp å få igang, he he.
Men han jobber med glede og det er viktig for meg, at hundene syntes dette er gøy. Totto gikk et knallbra spor, han plukker gjenstander og den lille søte halen går i ett.

Og så gleder jeg meg til i morgen, for da skal Totto og jeg start på agillity’n igjen. Har kommet i kontakt med ei som driver privat, det tror jeg vi skal få stor nytte av. Referat kommer i morgen kveld.