18. OKTOBER

 

Nannestad og Omegn Hundeklubb har invistert penger i en hall som er satt opp på den ene banen vår. Et flott tilbud å ha i disse våte, mørke og kalde høstdagene. Og ikke minst god trening for hundene å trene innedørs med de forstyrrelser det medfører. Jeg merker det godt på Zulu at dette er litt mer krevende enn å trene ute i friluft. Hunder som «halser» gir en spesiell gjenklang i hallen og så er det litt trangere om plassen. Så dette er super trening for vår del. Nå venter vi bare på en container hvor vi skal oppbevare alt utstyret til klubben. Agility’n har jo fått en «ny verden» i forhold til de gamle lokalene de hadde. 

 

I kveld var en flott regnværsdag for innetrening. Jeg går to skritt tilbake i treningsøyemed på nye plasser med Zulu. Det er mye spennende som skal sjekkes ut men dette er ikke ønskelig fra min side. Jeg vil ha fokus fra første skritt. Så det blir mye belønning i form av lek eller godis.

Jeg syntes Zulu fungerte bra i hallen, vi hadde god kontakt og mye moro. Prøvde et par enkeltdekk uten særlig hell. Da fikk jeg muligheten til å korrigere på det og så avsluttet vi kvelden med en fellesdekk hvor hun lå rolig. Hun kan hvis hun vil, eller når hun blir fortalt at DETTE KAN DU, SKJERP DEG!! He he.

 

Kvelden i går var vi også på hundeklubben. Jeg skulle være hjelpeinstruktør på hverdagslydigheten, men før det fikk jeg trent litt med Zulu først. Men før det hadde jeg en fin tur med hundene i skogen.