21. MAI

 

….men vi har vært på hundeklubben i kveld sammen med bruksgjengen, he he. Den temperaturen som har vært i ettermiddag er ikke akkurat tilpasset mine hunder, eller meg, men det er vel en treningssak det også. Zulu ble fort «tom» merket jeg, så det gikk mye på forsterkning i dag. Litt fri ved fot, budføring, dekk under marsj og apportering. Så prøvde vi stigen for første gang, litt nølende i starten men etterhvert ble hun trygg og da gikk hun så fint så.

Vi stiftet også nytt bekjentskap i dag, Finn Johansen med ei 9 år gammel tispe i fra Bardland’s. Ei sprek tispe man aldri hadde tippet den godt voksne alderen på. Finn konkurrerer i Nordisk program klasse A.

 

Før trening så møtte jeg og Zulu ei 5 mnd gammel Hovavart-tispe som vi gikk en liten tur sammen med og de fant tonen raskt.  Det skjer ikke ofte at jeg lar Zulu få være sammen med alt av hunder, ser ikke helt poenget i det. En gang i blant er greit liksom. Hun bryr seg svært lite om andre hunder også, og det er ganske behagelig 🙂

 

Nå er det nedtelling til pinse-helga. Da setter vi kursen mot Østlie’s Hundesnter for vårsamlingen med andre riesenschnauzere. Å som jeg gleder meg.:-)  🙂