24. JULI

…for alle meldinger og hilsener jag har fått i det siste. Hyggelig at folk engasjerer seg, så kanskje vi kan dra lasset sammen mfor å få til et bedre miljø etterhvert.

I går fikk jeg en hyggelig overraskelse når jeg var hos veterinæren. Rasmus var der for å ta litt tannstein, og når vi var ferdige fikk jeg en STOOOR pakke. Det var en flott hundeseng, med kort hvor det sto; «takk for et langt og godt samarbeid, fortsatt god sommer. Hilsen Eidsvoll og Råholt Dyreklinikk».
Det var kjempekoselig, jeg begynte å regne etter hvor mange år jeg har brukt denne veterinær-klinikken og kom frem til at det må være nærmere 20 år snart. Det er alltid like hyggelig å komme dit, de tar seg god tid til alle pasienter, tegner og forklarer. Trøster og oppmuntrer og gråter sammem med en hvis ting er veldig trist.

I dag har jeg hatt besøk av datter’n og barnebarnet mitt. Og charlie, den vakreste Whippeten i hele verden, he he. På grunn av ferie og sykdom har det tatt tid å få ordnet med papirene på ham, men nå er oppdretteren hans på beina igjen, så til uka blir det enedelig ordnet. Jeg gleder meg til vise frem denne godsaken.
Han går veldig godt sammen med alt av andre hunder, han har et så tydelig språk og viser at han ikke ønsker bråk. Totto og Rasmus syntes det var kult å få besøk av ham i dag, men han er jo så rask at de ikke klarer å holde følge :-).
Frøya er hos mine foreldre på grunn av løpetiden. To stk. Zantanaboys som ødelegger nattesøvn og stresser meg opp, NEI TAKK.