3. FEBRUAR

 

Ennå ei uke er over og det går den rette veien som noen sider. Altså mot lysere tider og våren. For min del så er vinteren en vakker årstid men kjenner selvfølgelig at det begynner å krible litt etter at skogstreningen starter.

Uka som har gått har ikke vært så særlig aktiv. Her har vi ligget rett ut med såkalt mageinfluensa men nå er vi på beina igjen heldigvis. Zulu har i hatt løpetid så hun har vært litt «på vent» hun også. Men i går var det nydelig vær og vi har frihelg så da ble skiene smurt og turen gikk til Skreikampen. Sola og temperaturen var på vår side så det ble en flott tur, det gjorde nok godt for Zulumusa også :-).

I dag har vi trent lydighet sammen med Jannicke og hennes treningskompiser på Skedsmo. Flott å få være med disse dyktige hundemenneskene og få litt gjennomgang på øvelser og bli rettet på det man gjør feil. Bare da kan man bli bedre nemlig. Ellers så har det blitt litt trening i nabolaget + turer selvfølgelig.

NOEN TANKER RUNDT FACEBOOK:  Facebook er til på godt og vondt og spesiellt er det jo selvfølgelig i «hundeverden». Man får masse nyttig informasjon og man kan utveksle ideer om hundetrening. Legge ut bilder av hundene og aktiviteter og få masse hyggelige tilbakemeldinger på det. Informasjon om treningstider etc…etc. MEN…jeg har mange ganger kjent at blodpumpa har jobbet litt ekstra når enkelte diskusjoner har «tatt av». Det hender selv at jeg henger meg på i ren frustrasjon og fortvilelse. Man må alltid veie sine ord før man skriver noe på hundesidene for det er mange som tar enkelte innlegg personlig selv om det er det generelle det er snakk om. «snakk gjerne stygt om mannen min men si faen ikke noe dritt om bikkja mi» er vel en beskrivende setning. Samtidig så er det bra at det er takhøyde i de forskjellige forum, men når det blir usakelig og personangrep, ja da går det for langt. Da bør man etter min mening ta det under fire øyne. Noen ganger vurderer jeg å slette FB profilen min for å slippe å lese alt som diskuteres men «avhengigheten» er for stor gitt :-). Jeg får bare holde meg i skinnet og styre unna det som setter sinnet mitt i kok. Enkelt og greit!

 

Her er noen diverse bilder fra ulike turer o.l

 

 

002

 

 

 

 

 

 

 

 

005

 

 

 

 

 

 

 

 

015

 

 

 

 

 

 

 

 

028

 

 

 

 

 

 

 

 

034

 

 

 

 

 

 

 

 

049