01. MARS

 

Mars er vel vårmåned å regne og det kan man vel si at det er det nå. Regn og sludd om hverandre og slik er det spådd videre også. Men vi bor i et land hvor været stadig overrasker, det kan fort snu og bli full vinter igjen. Jeg ønsker meg jo en tidlig vår i år slik at det kan bli litt uteliv for de små når de blir gamle nok.

Nå går utviklingen fort, det skjer noe nytt hver dag syntes jeg. Alle er oppe og går, litt snubling ennå men du verden som de tar seg frem. De har oppdaget hverandre og at det er kult å egle litt sammen. I den grad man kan kalle det «lek» når de er så små. Mye lyd har det blitt også, bjeffing, knurring og uling, det er musikk i mine ører :-). Zulu tilbringer mye tid sammen med de ennå og de får stadig påfyll fra meieriet. Hun produserer nok melk, kanskje ikke så rart slik hun spiser om dagen. 4 store porsjoner går ned på høykant.

I dag har vi hatt besøk av Nina som har Zulu’s pappa og Arnt som har kullbroren til Zulu. Arnt skulle på utstilling med «Brask» i dag og kom innom for å få en siste finish på pelsen. Jeg tok en tur i hallen for å beskue showet og for å få litt luft under vingene, det var faktisk ikke så værst :-).

I går fikk Totto og Zulu seg en tur på jordet igjen, det gjorde nok godt. Det har vært noen rolige dager igjen siden jeg humper rundt på krykker, men i går kom vi oss en tur ut.

Dagens fotosession:

 

 

 

 

 

004 005 011 013 019 022 023 024 025 026 027 028