15. MARS

Dere er sikkert møkk lei av å se bilder fra turene mine, de er jo stort sett like 🙂
Men jeg blir ikke mettet av å utforske nye turmuligheter eller bevege meg på de kjente områdene, og kameraet er stort sett med.

Disse bildene er fra gårsdagens tur opp til Mistberget. Utrolig deilig vær og temperatur. Det var ingen spor i snøen oppover så da lot jeg hundene få kose seg fritt. Har aldri sett vilt i dette terrenget, bare noen harespor i ny og ne. Men der har ikke hundene sjangs lell.
Midtveis opp til toppen, så er det satt op en gapahuk med egnet grillplass. Denne er flittig brukt og holdes ved like av «Mistberget’s venner». Her skal jeg melde meg inn for å bidra til den flotte jobben de gjør

Planen i dag var bare en sånn passe luftetur for deretter å jobbe en lydighetsrunde med alle tre.
Men når jeg først har begynt å gå, så er det ikke lett å stoppe, he he. Været var igjen upåklagelig.
Når vi har gått et godt stykke oppover og terrenget åpner seg, så merker jeg på hundene at det må være noe i nærheten. Jeg tok alle i bånd, sånn i tilfelle. Så ser jeg på Zulu at hun «stivner til» og blir litt usikker. Totto har veldig høy nese, Frøya reagerer også. Så oppdager jeg ferske gaupespor, speider rundt men ser ingen. Spennende. Har sett vill gaupe kun en gang, et vakkert syn.

Etter turen tok jeg en liten økt med Zulu. Jobber med utgangsstillingen ennå. Tror vi snart er i mål her, det står og hviler på innsatsen tell a’ mor. Zulu vil i hvertfall 🙂
Gleder meg til lørdagen, da håper jeg å få kunne ta en treningsøkt med Nina (Lukas) og Arnt (Brask) i Asker. Det vil da være søk i bygg som står på programmet. Dette syntes jeg er dritgøy 🙂 🙂

Da kan jeg straks reise på jobb med god samvittighet. Ha en fin kveld der ute.